Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Φωτιστικά - Συμβουλές από designers!

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Συμβουλές Designer για Φωτισμός και Φωτισμός

Το φως είναι ένα από τα πιο σημαντικά, ακόμα υποτιμηθεί στοιχεία στην καθημερινή μας ζωή. Φως βοηθά γεγονότα μορφή, και οι αναμνήσεις ... η ηλιόλουστη μέρα στην παραλία, η πρόταση γάμου από το φως των κεριών, οι ιστορίες φαντασμάτων είπε από τη φωτιά. Η Αγία Γραφή λέει ότι αφού ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη, δημιούργησε το φως, και είδε ότι ήταν καλό (Γένεση 1: 3-4). Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατάλληλη και σωστή φωτισμός επηρεάζουν την καθημερινή διαθέσεις μας. Μπορείτε να φανταστείτε που ζουν σε έναν κόσμο χωρίς φως; Ή ακόμα και σε έναν κόσμο με ακατάλληλο φωτισμό; Πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή σας;

Ευτυχώς, έχουμε πρόσβαση σε μεγάλο φωτισμό ... .which σημαίνει ότι έχουμε επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φωτισμό με τόσους πολλούς τρόπους για να βελτιώσει τη ζωή σας και το σπίτι σας ... για να κάνουν τις καθημερινές εργασίες εύκολη τη ζωή του, για να ενισχύσει και να αναδείξει τα δομικά χαρακτηριστικά του σπιτιού σας, για να παρέχουν ρομαντισμό και ζεστασιά για το περιβάλλον, όπου μπορείτε να περάσετε ήσυχες στιγμές σας. Παρακάτω είναι μερικές από τις ιδέες που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τοποθέτηση φωτισμού και φωτισμού προϊόντα. Προέρχεται από χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά ... παρακαλώ απολαύστε:

Ποιες είναι οι διαφορετικοί τύποι του φωτισμού θα πρέπει να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν κατά το σχεδιασμό ενός δωματίου;

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι του φωτισμού που μπορεί, και θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί το καλύτερο σχεδιασμό φωτισμού. Αυτά είναι: ατμοσφαιρικός φωτισμός, φωτισμός έργο, ο φωτισμός ανάδειξης και διακοσμητικός φωτισμός.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός γεμίζει τις απροσδιόριστες περιοχές ενός δωματίου με ένα μαλακό επίπεδο γενικής φως, αρκετό για κάποιον να περιηγηθείτε μέσα από το δωμάτιο.

Task φωτισμός είναι ένα λαμπρό φως που φωτίζει μια συγκεκριμένη περιοχή, όπου μια οπτική δραστηριότητα, όπως η προετοιμασία του φαγητού, ή ανάγνωση λαμβάνει χώρα.

Ο φωτισμός έμφασης είναι παρόμοια με φωτισμό στόχου στο ότι αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από κατευθύνεται φωτός. Φωτισμός Accent χρησιμοποιείται για να εστιάσει την προσοχή στο έργο τέχνης, ή αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε μια διάθεση ή την παροχή δράμα στη διακόσμηση του χώρου σας.

Οποιαδήποτε από τις τρεις προηγούμενες κατηγορίες του φωτός μπορεί να έρθει με τη μορφή της Διακοσμητικός Φωτισμός. Διακοσμητικά φωτιστικά εφιστά την προσοχή στον εαυτό του, και μπορεί κάποτε να είναι το κεντρικό ή κομβικό σημείο του δωματίου. Μια Dining Room πολυέλαιος είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό τύπο του διακοσμητικό φωτισμό για να δημιουργήσει το περιβάλλον που επιθυμείτε.

Υπάρχουν βασικοί κανόνες για να χρησιμοποιήσετε όταν σχεδιάζει ένα σχεδιασμό φωτισμού εκεί;

Ένα βασικό, αλλά συχνά παραβλέπεται κανόνα του αποδοτικού φωτισμού είναι να βάλει το φως εκεί που το χρειάζεστε. Ωστόσο, για να ασφαλίσουν μια ελκυστική, άνετη ατμόσφαιρα φωτισμού, θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε την εξισορρόπηση φως. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια αποτελεσματική διάδοση του φωτός μέσα από κάθε δωμάτιο και έχουν ρέει απρόσκοπτα μεταξύ των δωματίων. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία σε ένα όμορφα διακοσμημένο χώρο είναι να στρώμα πηγές φωτός. Το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό φωτισμού είναι να προσδιορίσει τους βασικούς τομείς δραστηριότητας ή εστιακά σημεία του δωματίου. Κάθε δωμάτιο με πολλαπλά σημεία εστίασης θα είναι η οπτικά πιο ενδιαφέρουσα και ισορροπημένη. Αυτό είναι όπου θα πρέπει να κατευθύνεται το φωτεινότερο στρώμα του φωτός. Το επόμενο βήμα είναι ένα μεσαίο στρώμα του φωτός που παρέχει το ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες περιοχές χωρίς απόκλιση από εστιακά σημεία. Το τελευταίο στρώμα γεμίζει στο παρασκήνιο.

Τα δύο πρώτα στρώματα που παρέχονται από την εργασία ή / και φωτισμού προφορά, ανάλογα με το τι είναι είναι αναμμένη Το τρίτο και χαμηλότερο επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντος είναι συνήθως έμμεσες, όπως αυτή προβλέπεται από απλίκες τοίχου. Μόλις οι βασικές στρώματα είναι σε θέση τα διακοσμητικά κομμάτια μπορούν να 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου